Este periculos şi ameninţător, este o vreme foarte periculoasă şi se întinde din Oklahoma până în Wyoming şi Maine. Aşa că încurajez pe toată lumea să fie atentă la avertizările locale.  Dacă aveţi planuri de călătorie, porniţi de acum. Nu este o glumă. Îmi eliberez oamenii din staff. Dacă au planuri să plece mâine, le spun să plece de acum ”, a transmis președintele american Joe Biden.

Viscol, ploi și îngheț 

Meteorologii se așteaptă la condiții de vreme rea. Biden, care plănuieşte să rămână la Washington pentru Crăciun, a spus că aşteaptă în continuare să fie informat de Serviciul Meteorologic Naţional.

Citește și: Cum va fi vremea în acest weekend. Valori termice ridicate de Crăciun

Nu este ca o ninsoare cum erau în copilărie. Este o chestiune foarte serioasă ”, a mai susţinut Joe Biden.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din această cauză, aproape 2.000 de curse aeriene au fost anulate în SUA din cauza unei furtuni de iarnă. Vremea severă coincide cu sezonul călătoriilor din preajma sărbătorilor.

Citește și: VIDEO- Aglomerație uriașă în măcelării și cofetării, înainte de Crăciun. Cozile s-au întins până afară

Pasagerii nu vor avea de suferit, deoarece companiile americane, printre care Delta, United Airlines şi American Airlines, au precizat că renunţă la taxele pentru modificarea zborurilor şi la diferenţele de tarif pentru pasageri din anumite regiuni afectate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si