Furtunile au făcut prăpăd în Brăila și în Galați. Autorităţile din Brăila şi Galaţi au intervenit, miercuri seară, pentru a îndepărta efectele furturnilor. S-au înregistrat zeci de apeluri la numărul unic de urgență 112. Locuitorii au anunțat copaci căzuţi pe maşini, pe carosabil sau pe cabluri, dar şi inundarea unor străzi.

Citeste si: Cod rosu de furtuni violente

În Brăila, furtuna violentă a durat 10-15 minute, a căzut grindină, iar vântul a suflat cu foarte mare putere.

Din primele informaţii, probleme sunt la Lacul Sărat şi în municipiul Brăila. În oraş, vântul a doborât zeci de copaci, iar unii au căzut peste maşini.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Până seara s-au înregistrat cel puţin 25-30 de copaci căzuţi, iar 10 au avariat maşini.

Furtunile puternice nu au făcut victime încă

Primarul Marian Dragomir i-a îndemnat pe locuitorii care i-au trimis fotografii cu efecte ale vremii să anunţe exact unde sunt probleme.

„După furtună, echipele primariei şi ale altor instituţii sunt pe teren pentru a îndepărta copacii căzuţi. Este mult de lucru.... VĂ ROG să scrieţi la comentarii locaţia altor pomi căzuţi- adresa exactă şi vom interveni azi sau mâine!!!! Imaginea nu este suficientă", a transmis Marian Dragomir.

Citeste si: VIDEO- Fetiță ucisă în vijeliile apocaliptice

furtuni puternice în românia
Furtuni în Brăila.[Sursa foto: news.ro]

Și în Galați furtuna a făcut ravagii. În timpul vijeliei, un acoperiş a fost luat de vânt şi s-a prăbuşit peste mai multe autoturisme parcate.

Citeste si: VIDEO| Pagube uriaşe după furtuna din Capitală

La faţa locului au intervenit pompierii.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 5 august 2021: CANICULĂ și PLOI! Unde se topesc românii și unde se răcoresc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si