Pe-un astfel de vant, de nu puteai sa stai in picioare, schela metalica a fost urnita cu usurinta din loc. A fost nenorocul unei femei, care exact in acel moment trecea prin fata constructiei.

Daca va supravietui, pacienta va avea nevoie de 6 luni de recuperare. Schela prabusita era inalta de 8 metri si cantarea 700 de kilograme. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Politia a deschis dosar penal si urmeaza sa afle in curtea cui se afla vina. Pentru ca totul s-a petrecut la un eveniment organizat de primarie, prin Casa de Cultura, familia are de gand sa dea in judecata toate insitutiile, desi schela a fost montata de o  firma subcontractata.  Timisoara a fost doar inceputul furtunilor care-au devastat judete intregi.


Sub cerul liber, in propria casa.
Asa a ramas o familie din  Lapusul Romanesc. Din jumatatea de sat luata in plin de rafalele violente, la ea a fost cel mai rau. De tras au avut si vecinii de pete drum.

In timp ce ei se puneau la adapost, un tanar facea eforturi disperate, pe terasa unui bloc, sa tina-n frau bucata de tabla deprinsa

Urmarile vijeliei s-au vazut cu ochiul liber si in Dej.

E o minune ca la asemenea proportii ale dezastrului nimeni nu a fost ranir.

Buna parte din spatiul verde al orasului a fost, practic, defrisat de vijelie. Copacii zdraveni au fost scosi din radacini si aruncati peste drumuri, banci, ori chiar cablurile de tensiune.

Masina din imagine arata ca dupa interventia celor de la descarcerare, in urma unui accident. In realitate, un arbore doborat de vant a facut-o acordreon.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si