Vremea rea continuă să facă ravagii în țară. Moldova, Muntenia, jumătatea de est a Transilvaniei, sudul Dobrogei, precum și pentru Carpații Orientali și Meridionali se află sub avertizare de Cod galben până la ora 10.

Citește și: București: O femeie a fost rănită, după ce un copac a căzut peste ea

Aici se vor înregistra cantități semnificative de apă de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40

l/mp. Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în Moldova și 30 de grade în Oltenia. 

Și la munte vremea va fi instabilă, iar spre seară se vor înregistra averse.  

Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

[Sursa foto: WOWbiz]

Citește și: Inundațiile fac prăpăd în Hunedoara: Mai multe drumuri au fost blocate

București: O femeie a fost rănită, după ce un copac a căzut peste ea

O femeie în vârstă de 75 de ani a fost rănită duminică, în Capitală, mai exact în parcul IOR, după ce un copac s-a prăbuşit peste aceasta. Din fericire, femeia a fost scoasă înainte ca echipajele să ajungă la fața locului.

Citește și: Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost rănită după ce mașina în care se aflau a căzut în râul Cerna

Din fericire, femeia a fost ajutată de martori înainte ca echipajele de salvare din cadrul inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov să ajungă la faţa locului. Ea a fost transportată la spital pentru mai multe investigații.

Potrivit oficialilor ISU Bucureşti Ilfov, incidentul a avut loc duminică după-amiază, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie, precum şi ambulanţa SMURD.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Cod galben şi portocaliu de instabilitate atmosferică în jumătatea de est a țării- HARTA

Înainte de sosirea echipajelor, femeia fusese scoasă de sub copac.

Aceasta are aproximativ 75 de ani, era conştientă in urma incidentului şi a fost transportată la spital pentru un control mai amănunțit. 

Inundațiile fac prăpăd în Hunedoara: Mai multe drumuri au fost blocate

Este cod roșu de inundații în mai multe zone din țară. În Hunedoara, din cauza vijeliei și a copacilor căzuți pe carosabil, mai multe drumuri au fost blocate.

Din informațiile transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, reiese că pompierii au intervenit imediat pentru deblocarea circulaţiei.

Citește și: A căzut în gol 400 de metri: un alpinist și-a pierdut viața în timp ce escalada cel mai înalt vârf din Germania

„Pe drumul judeţean 706, între localităţile Ţebea şi Ilia, respectiv între Visca şi Vorta, doi arbori au căzut pe carosabil. Pompierii Secţiei Brad şi cei ai Secţiei Ilia au acţionat pentru segmentarea şi degajarea materialului lemnos, circulaţia fiind reluată pe ambele sensuri de mers  ”, se arată într-o informare transmisă de ISU Hunedoara.

Citește și:  Alertă meteo. Care sunt zonele afectate de codul Roșu de ploi, grindină și vijelii?- HARTA zonelor vizate

 

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si