UPDATE: Unsprezece judete din cele mai multe regiuni ale tarii sunt, luni, sub cod portocaliu de furtuni de scurta durata, meteorologii anuntând frecvente descarcari electrice, intensificari ale vântului cu aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii si ploi ce vor cumula 35- 40 de litri pe metru patrat. Alte sapte judete sunt sub incidenta unei avertizari cod galben. Pompierii au fost solicitati sa intervina, luni seara, in urma furtunii produse in Bucuresti si in judetul Ilfov, la 21 situatii de urgenta, intre care optsprezece copaci cazuti peste masini sau pe sosea.

 

Prapad a facut ploaia torentiala intr-o comuna din Buzau. Bucatile de grindina de dimensiunea unui ou au inceput sa pice din cer ca o ghiulea, chiar la o serbare folclorica a comunei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Viitura a distrus totul in cale, iar paraiele s-au umflat pana au iesit din matca. In mijlocul potopului, o familie cu un copil de numai 5 luni a ramas impotmolita in noroi, la doar cativa metri de prapastia cu apa involburata.

Furtuna puternica a provocat alunecari de teren periculoase pe cel mai tranzitat drum spre munte. Tirul din imagini este prins intre aluviuni pe DN1A, in apropiere de Cheia.

Soseaua a fost blocata ore bune.

Un nou cod galben de vijelii si ploi  va intra in vigoare in noaptea de marti spre miercuri. De data aceasta furtuna va lovi in Banat, Crisana, Oltenia, Maramures si Transilvania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si