Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Furtunile și grindina au făcut ravagii în sudul Statelor Unite

Dacă în Sudul Europei, temperaturile au ajuns și la 40 de grade, în Statele Unite furtunile fac ravagii. În ultimele ore, grindina de dimensiuni mari a provocat pagube imense.

Redactia Stirile Kanal D,

Furtunile și grindina au făcut ravagii în sudul Statelor Unite

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

În ultimele 24 de ore, mai multe state din America au fost lovite puternic de furtuni severe. Grindina a făcut pagube majore în Texas. În unele zone, bucățile de gheață au făcut pagube enorme.

Sudul Statelor Unite este cel mai afectat de căderi masive de grindină, ploi torențiale și vânt puternic. Circulația a fost îngreunată de covorul de gheață care a acoperit drumurile, iar mașinile mai multor șoferi au fost avariate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Autoritățile au anunțat că zeci de mii de oameni au rămas fără energie electrică, din cauza furtunilor. Prognoza meteo anunță alte fenomene extreme pentru următoarele ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI