Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a cerut operatorilor de salubritate, miercuri, in cadrul comandamentului de iarna, sa intervina mai bine pentru deszapezire, intrucât strazile secundare au fost curatate pâna in prezent doar in proportie de 50,la suta, iar in unele zone ale Bucurestiului au fost semnalate probleme de catre cetateni.

"Dimineata (miercuri, n.r.) am avut o sedinta operativa, am luat legatura cu toti factorii responsabili si lucrurile pareau, cel putin din declaratii, ca merg foarte bine.

In teren, nu era chiar asa.(...) Avem cazuri punctuale unde nu s-a intervenit sau nu s-a intervenit asa cum s-a declarat", a afirmat primarul Capitalei.

Firea a dat exemplu drumul dintre cartierul Drumul Taberei si zona centrala, unde s-a circulat dificil. Totodata, pe Strada Panait Cerna si in zona Militari Residence nu ar fi fost folosit suficient material antiderapant, iar pe soseaua Petricani, Bulevardul Timisoara si pe podul Basarab, deszapezirea nu a fost facuta bine,  irculatia fiind ingreunata, a mai spus Firea.
O alta problema a fost semnalata si in cazul sradutelor laturalnice din zona Guvernului, a mentionat Firea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In ceea ce priveste strazile adiacente si trotuarele, primarul Capitalei a declarat ca deszapezirea s-a facut doar 50 la suta pâna la aceasta ora.

Pe de alta parte, conducerile serviciilor de salubritate au spus ca s-au creat blocaje in trafic la nivelul unor cartiere sau in anumite zone din cauza aglomeratiei, nu din pricina deszapezirii.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si