Close sidebar
Close sidebar

Gabi Luncă, celebra cântăreaţa de muzică lăutărească, a murit răpusă de coronavirus. Avea 81 de ani

Încă o dispariție fulgerătoare în lumea muzicii lăutărești. Celebra Gabi Luncă a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Era infectată cu coronavirus.

Mircea Pop,

Gabi Luncă, celebra cântăreaţa de muzică lăutărească, a murit răpusă de coronavirus. Avea 81 de ani [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gabi Luncă a încetat din viață. Celebra cântăreață fusese infectată cu noul coronavirus şi se afla internată în spital. Ea și-a dat ultima suflare, vineri seară, la vârsta de 81 de ani.

Fiica artistei a fost cea care a dat trista veste întregii țări.

Fiica lui Gabi Luncă a anunțat dispariția mamei

”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreagă! O să ne revedem...”, a scris, vineri seară, pe Facebook fiica artistei, Rebeca Onoriu. 

Citeste si: Viorica de la Clejani, în doliu: „Nu a murit de covid, ci de....ar fi putut trăi!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Gabi Luncă se afla internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean Ilfov, din cauza Covid-19.

Lumea muzicii lăutărești, lovită de coronavirus

În ultimele săptămâni, mai multe staruri ale muzicii lăutărești au murit din cauza coronavirsului. O ţară întreagă a fost șocată de dispariţia lui Nelu Ploieşteanu, considerat de mulţi ultimul mare lăutar al ţării! COVID-ul i-a agravat starea de sănătate și medicii nu l-au mai putut salva.

Citeste si: Fostul președinte Barack Obama, în doliu. A murit „Mama Sarah”

Timp de trei săptămânii, medicii de la spitalul Floreasca din capitală au luptat să îl salveze pe Nelu Ploieşteanu- internat acum mai bine de 3 săptămâni, cu diagnostic covid-19. De boala care ne chinuie acum pe toti, a scăpat marele artist, dar traumele pe care le-a lăsat în trupul său au mers pe o singură cale, cea aducătoare de moarte.

Citeste si: Doliu la Hollywood. A murit marea actriță Jessica Walter

Pe 26 martie, o altă veste tragică a zguduit din temelii lumea muzicii lăutărești!Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, și-a dat ultima suflare. Era infectată tot cu coronavirus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI