Close sidebar
Close sidebar

Gabi Oprea a promis ca isi va depune demisia astazi, dar n-a facut-o pana la aceasta ora. "E de ras, e de plans, nici nu stiu ce sa mai zic"

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, dupa sedinta Biroului Politic National, ca este de ras si de plans faptul ca senatorul Gabriel Oprea nu si-a depus demisia din functie, asa cum anuntase pe Facebook, si a precizat ca PNL a luat în calcul ambele variante, prin depunerea cererii de reluare a votului, astfel ca asteapta solutionarea acestei cereri.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"E de ras, e de plans, nici nu mai stiu ce sa zic, pentru ca noi am discutat pe ambele scenarii.(...) Eu va spuneam ca astept materializarea demisiei, pentru ca am mai vazut piruete electorale facute si de PSD, si de Oprea, si de domnul Dragnea. Astazi, ne aratau colegii nostri din Senat exact acest lucru, si anume ca pe ordinea de zi a plenului Senatului este solicitarea domnului Oprea de reluare a votului. Deci nici pomeneala de demisie", a spus Gorghiu.

Copresedintele PNL a aratat ca nu conteaza daca Senatul discuta cererea PNL de reluare a votului sau pe cea a lui Gabriel Oprea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Important, pentru noi, este sa înteleaga majoritatea, acel cartel politic Tariceanu-Oprea-Dragnea, ca justitia se face în fata instantei, si nu în Senat", a precizat Gorghiu.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu si-a depus, pana la aceasta ora, demisia din Senat, presedintele acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, precizand ca daca acest lucru nu se va întampla pana la ora 18.00,

marti dimineata se va discuta în Comisia juridica solicitarea lui Oprea de reluare a votului în cazul sau.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI