Gabita de la Craiova este un tanar cantaret, care a avut diverse colaborari muzicale de-a lungul timpului. Un nume mare cu care a colaborat este chiar Florin Salam.

Tanarul artist a intrat in casa Puterea Dragostei pentru a-si gasi marea iubire. Viata de artist nu i-a permis pana acum sa-si faca un rost in viata si sa se aseze la casa lui.

La intrarea in casa, Gabita de la Craiova le-a facut fetelor o demonstratie muzicala si le-a cantat una dintre piesele lui.

Găbiță de la Craiova a pus ochii pe Mariana Darilenco

Găbiță de la Craiova a pus ochii pe Mariana Darilenco, frumoasă tânără din Republica Moldova, care pare cea mai inabordabilă fată din concurs. Tânăra a respins deja avansurile lui Nicos.

Aceasta l-a refuzat pe motiv că nu-i plac cântăreții de manele, dar cu siguranță, olteanul nu se va lăsa până nu o va cuceri. Vă reamintim că Jador a format un cuplu cu Simina, însă într-un final s-au despărțit din cauza geloziei fostei concurente.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Găbiţă de la Craiova - Puterea Dragostei
Găbiţă de la Craiova - Puterea Dragostei

Citeste si: Dezvăluiri şocante despre Alexandra și Adriana, surorile de la Puterea Dragostei!

Mariana Darilenco a declarat că nu-și dorește să înceapă o relație amoroasă cu un manelist pentru că se știe faptul că aceștia sunt plecați adesea la spectacole și concerte, ea rămânând acasă, lucru care nu îi este deloc pe plac.

Gabita de la Puterea Dragostei are colaborari cu artisti renumiti

Gabita de la Craiova este manelist si a devenit cunoscut in urma cu cativa ani, dupa hit-ul cu Florin Salam- ”Doar dragostea”, melodie care are pe Youtube peste 20 de milioane de vizualizari. Insa asta nu este tot, Gabita de la Craiova canta si muzica populara, nu doar muzica de petrecere.

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei a răbufnit la adresa celor care fac glume pe seama înălțimii lui: ”Sunteți atât de frustrați...”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si