Gabriel a fost văzut pentru ultima dată în aeroprotul Fiumicino, din Italia. Tânărul român în vârstă de 28 de ani este căutat neîncetat de autorități, potrivit informațiilor transmise de 7colli.it.

A dispărut fără urmă, din aeroport. Unde este Gabriel

În urmă cu cinci zile, Gabriel era văzut pentru ultima oară în zona Terminalului T3, de pe aeroprotul Fiumicino, din Italia. La momentul dispariției, Gabriel purta un tricou alb și pantaloni gri, cu flori hawaiene galbene și albastre, tăiați sub genunchi, în picioare avea sandale și în spate un rucsac negru mare. 

Citește și: O femeie dată dispărută în urmă cu o săptămână a fost găsită într-o pădure din Harghita. Ireal ce a spus autorităților

Ca semne distinctive, Gabriel poartă doi cercei în fiecare ureche și un piercing în nas. Este important de menționat că tânărul nu poate îndoi un deget de la mâna dreaptă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tânărul în vârstă de 28 de ani nu știe limba italiană și nici limba engleză, aspect care poate împiedica misiunile de căutare. Un alt factor care îngrunează ancheta este faptul că telefonul tânărului nu a mai putut fi interceptat de la data dispariției.

Citește și: Un alt român dat dispărut, în Italia. Ștefan încerca să salveze un tânăr de la înec, dar au fost luați de viitură. Avea doar 30 de ani

Gabriel Crișan

[Sursa foto: Facebook Gabriel Crisan]

De pe 21 iulie, nimeni nu l-a mai putut contacta pe Gabriel. Familie tânărului se teme de ce e mai rău.

Autorititățile continuă neîncetat căutările pentru a-l găsi pe Gabriel.

Cine cunoaște detalii despre dispariția tânărului și cine îl vede, este rugat că sesizeze serviciul de urgență "Pronto Penelope", la numărul 339-6514799.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si