Gabriel Cotabiţă se află internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat fiica artistului, Aela. Acesta are o formă uşoară, dar are nevoie de supraveghere medicală, având în vedere că are şi alte probleme medicale, informează Spynews.

Aela Cotabiţă, fiica lui Gabriel Cotabiță, a declarat, marți, la Antena Stars, că artistul este internat în spital, cu COVID-19. „E bine, este pe mâini bune.

Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare", a spus fiica artistului.

Citeste si: VIDEO- Alexandru Cumpănașu, amenințări pe TikTok pentru o adolescentă

Ce simptome are Gabriel Cotabiță: Tuse şi o stare de oboseală 

Aela Cotabilă a precizat că tată ei a fost depistat cu coronavirus cu mai multe zile în urmă. "Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a mai spus ea la Antena Stars.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Aela Cotabilă a precizat că tată ei a fost depistat cu coronavirus cu mai multe zile în urmă.

Gabriel Cotabiţă s-a testat după ce a avut anumite simptome, cu toate că s-a protejat cât a putut de mult și a fost extrem de precaut, date fiind problemele salte anterioare de sănătate.

Citeste si: Cel mai mare număr de români vaccinați de până acum a fost înregistrat marți, 5 ianuarie

„El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte.

A avut anumite simptome şi au decis să se testeze. Tuse şi o stare de oboseală mai accentuată. Existând şi alte condiţii medicale cea mai bună variantă era să se urmărească evoluţia în spital şi aceasta a fost recomandarea medicilor”, a mai spus Aela Cotabiţă.

În 2015, Gabriel Cotabiţă a stat mai multe zile în comă, după ce a făcut un stop cardio-respirator în sala de gimnastică a unui hotel din Capitală. După mai bine de două luni de la accidenul vascular, artistul a fost transferat de la Spitalul Elias la Floreasca, unde i s-a montat un defibrilator automat implantabil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si