Close sidebar
Close sidebar

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” își ia adio sfâșiat de durere de la soția lui! Ana-Maria, înmormântată în rochie de mireasă. Și-a dorit să o vadă pentru ultima oară: „Cea mai neagră zi”

Mihaela Costin,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriel Vasiliu este îngenuncheat de durere de când a aflat că soția lui, Ana-Maria, alături de care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului anul acesta, a fost ucisă în Olanda, fiind găsită fără suflare în locuința ei de peste hotare.

Acum, tânărul se pregătește să o conducă pe regretata sa parteneră de viață pe ultimul drum. Deși aflat în închisoare, Gabriel Vasiliu a obținut permisie din partea autorităților pentru a participa la evenimentul tragic.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

La rândul ei, cu ultimele puteri și îngenuncheată de durere, mama lui Gabriel a făcut o serie de dezvăluiri despre întreaga situație tragică, dar și despre durerea pe care o simte acum fiul ei, care își va vedea soția pentru ultima dată.

”Gabriel și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară pe soția lui, pe femeia pe care a iubit-o cu toată inima și cu care ar fi dorit să trăiască împreună până la adânci bătrâneți.

Ana-Maria era totul pentru el, dar soarta a fost dură și i-a despărțit definitive. (…) Ce să spun... va fi ziua cea mai grea și cea mai neagră din viața băiatului meu”, a spus mama lui Gabriel Vasiliu. Citește întreaga știre pe WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI