Gabriel Vasiliu, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” și partenera lui, Ana-Maria, urmau să trăiască luna aceasta cele mai frumoase clipe din viața lor. Plănuiau să meargă în fața altarului și să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Fericirea marelui eveniment a fost umbrită însă de moartea celei care urma să îi fie mireasă lui Gabriel. Ana-Maria a fost găsită moartă în Olanda în urmă cu câteva săptămâni, iar zilele trecute toate rudele și toți apropiații săi au condus-o pe ultimul drum, doborâți de tristețe.

La înmormântare a venit și fostul concurent de la „Puterea Dragostei”, care a obținut permisia de la conducerea penitenciarului în care se află de o perioadă, ispășindu-și pedeapsa. Gabriel Vasiliu a mers să își ia rămas-bun de la femeia de care era îndrăgostit nebunește, însă nu a rezistat atunci când i-a văzut trupul neînsuflețit în sicriu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Gesturile sale de la înmormântarea soției lui i-au marcat pe toți cei prezenți la evenimentul sumbru. Mama fostului concurent de la „Puterea Dragostei” a făcut declarații sfâșietoare și a povestit tot ce s-a întâmplat la capelă, dar și la cimitir, în ziua în care nora ei, Ana-Maria, a fost înhumată.

Citește continuarea pe WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si