La 7 ani si jumatate de la moarte, Madalina Manole a primit Trofeul Primariei Capitalei pentru Excelenta in domeniul Artelor. Trofeul consta intr-o placuta inramata si a fost acordat in cadrul unei gale la care au fost prezente stelele muzicii usoare si care a avut loc la Circul Metropolitan din Capitala (fostul Circ de Stat Globus). Distinctia a fost ridicata de Daniel Gheorghe, presedinte al unui fan-club al artistei si in prezent organizator de evenimente.

La spectacol nu a fost prezent nici un membru al familiei Madalinei Manole.

Cea care a tinut sa ofere premiul a fost chiar Gabriela Firea, Primar General al Capitalei. Cei care au fost prezenti in sala au aplaudat indelung momentul. Daniel Gheorghe a tinut si un scurt discurs in care a vorbit despre muzica regretatei Madalina Manole.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Anul trecut, fratele Madalinei Manole l-a criticat dur pe Daniel Gheorghe, acuzandu-l ca, dupa moartea artistei, a trecut de partea lui Petru Mircea in scandalul pe care acesta l-a avut cu parintii cantaretei.


„Acelui fan, Daniel Gheorghe, fanul numarul unu al Madalinei Manole, care se baga in seama, nu ii voi contesta ca este fan, il cunosc de cand avea 12-13 ani, dar ma deranjeaza la el si la alti fani vechi ca stiu doar sa dea cateva telefoane cu cateva zile inainte de parastas, pe 14 iulie.(...) Ma deranjeaza baietasul asta, Daniel Gheorghe pentru ca eu cred ca l-au speriat baietii din otopeni si l-au tras de partea lor.
Ca am dat si de fani de genul acesta, care au venit la cimitis sa ne momeasca la parastas. Asta ma enerveaza... Daca spui ca ai fost fan Madalina Manole si spui ca a fost lumina ochilor tai si ai crescut si ca ti-a marcat copilaria si adolescenta, nu te duci acum si te pozezi cu toti artistii si nu mergi la festivalurile unde canta ei. Doar in saptamana asta pana in 14 iulie vin la mormant sa aduca un omagiu... mi se par de doi lei! Niste caricaturi”,
a declarat Marian Manole cu un an in urma.

Fotografii: Facebook/Daniel Gheorghe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si