Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea a primit rezultatul analizelor din Anglia. Ce au descoperit medicii

Florentin Pandele a explicat care a fost concluzia medicilor, în urma analizelor făcute de Gabriela Firea într-o clinică din Londra.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi. De ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control. Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean, echipă care a făcut intervenţiile chirirghicale din România, a cerut să aibă şi o altă opinie. A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra. După un consult de 75 de minute dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz. Acesta a explicat că acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultaţia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastro intestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luiat această hotărâre încă de la început.

Nu a vrut să fie operată în afara România. Colonul şi-a micşorat din diametrul. Se poate face reconstrucţia. Va avea loc o nouă intervenţie medicală", a spus Florentin Pandele duminică seară la România TV.

Citeste si: Gabriela Firea, despre boala sa: Este vorba de o afecţiune foarte rară, nemaiîntâlintă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pandele a mai spus că Firea nu a mâncat sau a mâncat foarte puţin timp de 4 luni de zile. Cu privire la sârmă, Pandele spune că nu s-a găsit un răspuns, însă primarul din Voluntari recunoaşte că are o serie de bănuieli pe care nu vrea să le spună.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI