Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea a spus cum se simte la trei săptămâni după ultima operație ”Mi se pare de un cinism înfiorător”

Gabriela Firea a trecut printr-o perioadă critică, a suferit mai multe operații și spune că ”a văzut moartea cu ochii”

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Invitată la ”Marius Tucă Show”, emisiune difuzată de Mediafax, Gabriela Firea a povestit momentele critice prin care a trecut, dar și cum se simte acum la trei săptămâni după ultima operație.

”Sunt un om operat de trei săptămâni. Sunt bine acum. A fost ultima intervenție. Organismul și-a revenit și am început să introduc în alimentație mâncare normală. Pot spune că am văzut moartea cu ochii”, a povestit Gabriela Firea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Primarul general al Capitalei a făcut și o mărturisire apropo de faptul că a descoperit că în jurul ei sunt oameni care-i vor răul. ”Au fost persoane din apropierea mea care s-au dus și în zona medicală ca să afle cât de gravă e situația și dacă pot fi scoasă din joc pe acest motiv.

Mi se pare de un cinism îngrozitor ”, a povestit Firea, fără să vrea să dea mai multe amănunte despre acele persoane.

Gabriela Firea, la trei săptămâni după ultima operație! A avut o sârmă în colon

În 29 iunie, Gabriela Firea anunţa că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului, că totul a decurs fără niciun fel de complicaţii.

Asta după ce, în ultimele luni, primarul general al Capitalei a trecut prin mai multe operații din cauza problemelor descoperite la colon.

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu.

Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, povestea Florintin Pandele, soțul Gabrielei Firea, în urmă cu câteva luni despre problemele de sănătate ale primarului general al Capitalei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI