Testările ar fi urmat să fie efectuate de personalul medical angajat în reţeaua şcolară din cadrul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB). Cu toate acestea, primarul general s-a lovit de refuzul părinților.„Acest proiect a fost blocat doar pentru ca l-am propus eu. Din cinism si invidie.

Citeste si: Spania dorește introducerea venitului minim universal. Câți bani vor primi cele mai vulnerabile persoane

Ce se poate cu succes in intreaga lume, la noi este blocat.

Am schimbat de cateva ori locatiile pentru testare. Fapt inimaginabil dar real! Este un proiect necesar sanatatii populatiei.

Am renuntat si la ideea testarii in cabinetele de medicina scolara, pe care ne angajasem sa le dezinfectam.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Numărul morţilor din cauza covid-19 înregistrat de Suedia în aprilie, la un nivel fără precedent din 1993

Oricum, virusul poate fi adus in scoli de oricine, nu doar de “testatii lui Firea”. Atata rautate nu am vazut!

Daca s-ar aduna energia pentru lucruri pozitive si nu pentru a pune piedici, cu siguranta viata tuturor s-ar schimba in bine!

Citeste si: Terasele și restaurantele s-ar putea deschide de la 1 iunie. Hotelurile mai au de așteptat

Ii asigur pe toti bucurestenii ca voi lupta pentru drepturile lor la servicii medicale de calitate, pentru testare, pentru aflarea adevarului, pentru a putea reporni viata normala, inclusiv activitatea economica foarte afectata”, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Citeste si: Cum se va aplica amenda pentru cei care nu poartă mască. În ce situație amenzile ajung la 2.500 de lei

Ea a mai adăugat că „in privinta celor 10 500 de bucuresteni cuprinsi in esantionul elaborat de INSP, pentru testarea de anticorpi, din cadrul studiului stiintific care va arata gradul de contaminare a comunitatii din Capitala, circulatia virusului si procentul de imunizare pe cale naturala a populatiei, cu siguranta vom gasi modalitatile optime pentru demararea si finalizarea in cele mai bune conditii a acestui proiect atat de necesar, preluat din practica tarilor civilizate si care au luptat real cu virusul nou.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si