Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea, atac la Liviu Dragnea: "El este omul care a comandat atacurile brutale ale jandarmilor din 10 august!"

Gabi Firea i-a declarat război pe faţă preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Primarul general al Capitalei a făcut nişte declaraţii extrem de periculoase legate de protestele din 10 august.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea a declarat la România TV că Liviu Dragnea, împreună cu câţiva membri ai PSD, ar fi comandat represiunea jandarmilor din data de 10 august de la Protestul Diasporei.  "Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale şi am informaţiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost aşa. Vrea să transforme capitala României, municipiul Bucureşti şi să ajungem precum Beirut." , a declarat Gabi Firea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Imediat au apărut şi criticile venite din partea unor membrii ai PSD. Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanţa, Felix Stroe, consideră că primarul Capitalei, Gabriela Firea, „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”. Stroe spune că probabil prin astfel de afirmaţii Firea doreşte să creeze o ruptură şi excluderea sa din partid.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI