Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan după ce acesta a explicat cum va proceda în cazul apei calde din Capitală. „A jurat că, dacă pune piciorul în primări, apa caldă va fi livrată peste tot imediat”, scrie Firea pe Facebook. 

Citeste si: Care va fi prima decizie a lui Nicușor Dan ca primar general. Pe cine demite

Fostul primar general spune că toate ştirile false din campania electorală vor ieşi la iveală.

„Prima promisiune încălcată! A jurat că, dacă pune piciorul în primărie, apa caldă va fi livrată peste tot imediat, dar imediat, pentru că deţine SOLUŢIA MINUNE şi pe el îl va ajuta şi guvernul! Minciuna are picioare scurte! Toate fake-news-urile din campanie vor ieşi la iveală rând pe rând!”, a scris Gabriela Firea marţi pe Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nicuşor Dan a declarat, luni seara, întrebat despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, că mandatul său ca primar general va începe în jur de 10 octombrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, însă îi asigură pe bucureşteni că vor fi asigurate stocurile pentru avarii.

Nicușor Dan promite că se va lupta cu avariile de la conductele de apă caldă

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor", a declarat noul primar general potrivit News.ro.

Citeste si:   VIDEO- Primarul care și-a umilit fiica, ales din nou. Oamenii: Merită

Care sunt problemele cu termoficarea

Abia din primăvară vor începe lucrările de înlocuire a inelului principal în cazul conductelor de apă caldă pentru termoficare.

"Pe problema termoficării sunt două probleme- una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat luni seară la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece.

Gabriela Firea: Soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor  

​Gabriela Firea acuză în continuare că la adresa sa a fost o campanie negativă, susținând că soțul său l-a sunat în noaptea alegerilor pentru a-l întreba pe premierul și șeful PNL, Ludovic Orban, de ce a „demonizat-o”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea, că am o caracatiţă. Vreau să văd caracatiţa când va ajunge domnul Dan şi va căuta caracatiţa, va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă, acelea au fost minciuni de campanie.

Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan faţă de mine care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare. Şi domnul Orban a spus: ”Măi Florine, dar erau declaraţii politice”. Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a declarat marți Gabriela Firea, înaintea ședinței PSD de evaluare a alegerilor locale.

Firea a explicat şi de ce nu a urmărit exit-poll-ul la sediul PSD.

“În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD Bucureşti şi să se facă declaraţii de către conducerea naţională în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat în toată ţara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declaraţiile oficiale, să facem şi noi împreună o declaraţie de presă. Aşa s-a stabilit. Eu nu fug de răspundere, nu am fugit niciodată şi nu am de ce să mă ruşinez”, a mai afirmat Firea, citată de  news.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si