Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea: Avem peste 550 de persoane în carantină în Bucureşti/Ilfov

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi seară, că peste 550 de persoane sunt în carantină în Bucureşti/Ilfov, iar în izolare 3.700. Ea a anunţat că s-a găsit un hotel n care medicii şi asistentele de la Spitalul ”Victor Babeş” se pot odihni între turele de serviciu.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Am făcut o dimensionare potrivită pentru STB, mai ales că oamenii nu mai circulă atât de des. După perioada critică, se va reveni la normal. Sperăm să fie una suportabilă pentru România”, a declarat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 1.

Primarul general a prezentat şi statistica persoanelor aflate în carantină şi la izolare, afirmând că joi s-au făcut cele mai multe teste.

Citeste si: Mărturia emoționantă a unei asistente de la spitalul „Victor Babeș”: „Toată pielea mă strânge...”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Avem peste 550 de persoane în carantină în Bucureşti/Ilfov, iar în izolare 3.700. Prioritatea sunt testele pentru persoanele din zona roşie. Azi s-au făcut cele mai multe teste în spaţiile noastre de carantină, peste 100. Am dat sistare de lucrări la toate şantierele de sub jurisdicţia Capitalei. Preocuparea mea o reprezintă bucureştenii şi viaţa are prioritate. Cer şi constructorilor privaţi să se alinieze acestor măsuri, măcar temporar, sau măcar să restrângă aceste activităţi", a mai afirmat Firea.

Citeste si: Informații oficiale. Coronavirus- Mai mult de 10.000 de cazuri au fost înregistrate în Statele Unite dintre care 154 de morţi

Ea a menţionat că s-a găsit un hotel, dedicat medicilor şi asistentelor, deocamdată doar pentru Victor Babeş: "Aceşti oameni, practic, nu au ajuns acasă. Au nevoie de un duş, de câteva ore de odihnă, sunt eroii noştri şi au nevoie să fie cât mai aproape de locul lor de muncă".

Citeste si: Informații oficiale: Coronavirus în Franţa- 108 noi decese în 24 de ore

În România au fost confirmate 27 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, cele mai multe în Bucureşti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI