„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, duminică seară.

„Trec repede și zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun crește și imunitatea. Sănătate si optimism tuturor! Doamne-ajută!”, a mai scris Gabriela Firea.

Citeste si: Alexandru Rafila: Cred că e ultimul val important al pandemiei

gabriela firea covid-19

Gabriela Firea, infectată cu varianta Omicorn: „ceva simptome în plus la Omicron, faţă de Delta de acum 3 luni”.

[Sursa foto: Facebook-Gabriela Firea]

Din nou infectată cu COVID-19

În luna octombrie, Gabriela Firea anunța că este infectată cu COVID-19, dar că are o formă ușoară a bolii, fiind vaccinată. Aceasta declara ulterior în cadrul unei emisiuni televizate că s-a tratat cu Arbidol, un tratament de care a făcut rost prin „prieteni, cunoștințe”, deeoarece nu figurează pe lista medicamentelor omologate în România pentru tratamentul împotriva COVID-19.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Medicul Monica Pop, reacţie dură despre vaccinarea copiilor. "În medicină nu există cuvântul sigur"

Bilanț Coronavirus, 30 ianuarie

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat duminică că au fost înregistrate 19.668 de cazuri. În secțiile ATI din țară sunt internate 861 de persoane, cu 37 mai mult decât în ziua anterioară.

Au fost înregistrate 19.668 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID – 19, cu 10.500

mai puțin decât în ziua anterioară. 1.870 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu: „5.660.000 de teste vor ajunge în şcoli în acest weekend, până la începutul săptămânii viitoare”

Rata de incidență a atins un nou record în Capitală

Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile este duminică, în Bucureşti, de 18,05 cazuri la mia de locuitori, conform Direcţiei de Sănătate Publică.

Aceasta este cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 atinsă până acum în Capitală. Cu o zi mai devreme, incidenţa a fost de 16,07 cazuri la mia de locuitori.

Citeste si: O altă elevă s-a stins din viață la scurt timp după ce a ieșit din izolare. Medicii nu au putut face nimic pentru a o salva

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si