În plus, Firea a spus că şi-ar dori ”să nu fie doar o participare formală” la alegerile prezidenţiale. Primarul Capitalei a evitat să spună dacă este sau nu interesată să candideze la alegerile prezidenţiale, adăugând că ar fi ”păcat să reiasă acest candidat doar dintr-un aranjament mai mult sau mai puţin la suprafaţă”.

Citeste si: Gabriela Firea nu exclude o candidatură la Cotroceni: Voi clarifica intenţiile mele

„Vestea bună este că PSD are dintre cine să aleagă. Vestea proastă este că zilele se scurg, trece timpul, celelalte partide au deja candidaţi desemnaţi, chiar preşedintele este în campanie de doi-trei ani şi cred că trebuie să recuperăm acest timp pierdut. Mi-aş dori foarte mult ca oamenii de stânga din România să se simtă reprezentaţi în aceste alegeri, să nu fie doar o participare formală, să facem figuraţie, să bifăm că ne-am înscris şi în aceste alegeri. Asta înseamnă în primul rând să ne dorim să câştigăm. Sunt unul dintre membrii PSD care îşi doreşte să câştige prezidenţialele pentru oamenii de centru şi pentru ce de stânga” a afirmat, luni, Gabriela Firea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primarul Capitalei a catalogat drept „foarte importantă discuţia cu ALDE” dar şi cu foştii social-democraţi din Pro România.

Citeste si: Gabriela Firea şi fiul ei s-au îmbogăţit din afacerile imobiliare! Anul trecut, profitul firmei lor a fost de 270.000 de euro!

„Este foarte importantă discuţia, dar serioasă, cinstită şi pentru prezent şi pentru viitor, cu partenerii noştri tradiţionali de la ALDE, cu domnul Călin Popescu Tăriceanu, de asemenea cu foştii noştri colegi care au fost în Partidul Social Democrat şi mă refer aici la colegii din Pro România, cu

domnul preşedinte Pro România Victor Ponta. Fără aceste elemente nu cred că avem şanse şi de asemenea analizarea oamenilor care au cea mai mare  credibilitate în partid, care au mai fost testaţi în alegeri şi nu doar cei care în urma unor înţelegeri politice au ajuns în diferite poziţii publice” a spus Gabriela Firea. 

Întrebată dacă îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale, Firea a spus că nu ar fi inteligent sau corect să dea un răspuns acum, dar că ar fi „păcat să reiasă acest candidat doar dintr-un aranjament mai mult sau mai puţin la suprafaţă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si