FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

„Noi ne dorim ca în scurt timp să se acopere prima etapă de testare, cele 11.000 de persoane şi să trecem la a doua etapă care va demara chiar în momentul în care va fi încheiată prima etapă” a afirmat Firea duminică, într-o conferinţă de presă.
Aceasta a spus că multe persoane au sunat-o şi i-au transmis că se tem că, dacă în urma testării vor fi declarate pozitive, vor ajunge la spital, iar familiile lor în izolare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea îşi reafirmă susţinerea pentru Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu pentru conducerea Partidului Social Democrat

Citeste si: 213 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul total fiind 18.070

„Poate că nu ar fi rău ca Ministerul Sănătăţii să analizeze împreună cu specialiştii în epidemiologie, virusologie, boli infecţioase, dacă s-ar putea şi în ţara noastră să se aplice un model european brevetat cu succes în Germania, spre exemplu, ca persoanele pozitive dar fără simptome sau cu simptome uşoare, pe o declaraţie pe proprie răspundere a sa şi a familiei, să rămână acasă, bineînţeles, în condiţiile în care există posibilitatea: o cameră separată pentru persoana respetctivă pentru a nu transmite virusul familiei”

a afirmat primarul general.
Ea a argumentat că în acest fel populaţia ar fi şi mai dornică să se testeze, să afle starea de sănătate şi nu ar mai fi această reticenţă în ideea că dacă testul este pozitiv, automat urmează internarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si