"Nu mai putem continua asa, sub teroarea excluderilor si a dizolvarilor. Frica poate mentine, vremelnic, un status-quo, dar in niciun caz nu este o solutie pentru progres si constructie.

In general, a-i exclude pe cei care vor sa se tina de cuvant fata de romani este un act profund antidemocratic. In cazul nostru, excluderile nu rezolva o problema, asa cum se iluzioneaza unii, ci o agraveaza.

Nu este vorba doar de imaginea partidului sau de orgoliul anumitor lideri, ci de subrezirea propriei guvernari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei pusi in discutie azi pentru excludere s-au numarat printre cei mai activi colegi, printre cei care au adus rezultate excelente pentru partid. Au avut pozitii critice, dar n-au sabotat cu nimic guvernarea, dimpotriva, au votat toate proiectele si s-au luptat, uneori eroic, cu adversarii nostri", a transmis Firea.

Primarul face referire la Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, propusi pentru excludere in CEx.

"Stiu, sunt vinovata, alaturi de multi alti colegi, pentru ca am girat existenta acestui personaj devenit toxic pentru tara si l-am ajutat sa-si consolideze pozitia, din care acum foloseste puterea in mod discretionar", a mai precizat Primarul General al Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si