Gabriela Firea a votat, de asemenea, pentru alegerile locale și europarlamentare.

Ce a transmis Gabriela Firea după ce a votat

După ce a ieșit din secția de votare, Gabriela Firea a spus, în cadrul unei transmisiuni în direct pe pagina sa de Facebook, că: „Am votat cu gândul la toți tinerii din București, de asemenea, la seniorii orașului nostru.

La copii și la adulți, la persoane sănătoase, care vor să facă prevenție, dar și la persoane cu dizabilități. Am votat cu gândul la oamenii care vor să aibă din nou parcurile curate în București, care vor să vadă că pe șantiere se lucrează și că sunt rezultate în ceea ce privește: fluența în trafic, problema termoficării, siguranța în școli și lupta reală împotriva drogurilor”.

Citește și: Alegeri locale 2024 în București. Lista candidaților la Primăria generală. Care sunt CV-urile celor 9 politicieni care se bat pentru Capitală

Gabriela Firea este bucuroasă pentru că a văzut mulți oameni care au participat la vot

Gabriela Firea a spus că este foarte bucuroasă pentru că a văzut oameni de toate vârstele participând la vot: „Chiar m-am bucurat să văd și tineri, și seniori, și adulți venind la vot”.

Gabriela Firea

Gabriela Firea

[Sursa foto: Instagram @gabrielafirea]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Firea și Burduja, noii candidați la Primăria Capitalei. Coaliția PSD-PNL și-a retras sprijinul pentru medicul Cătălin Cîrstoiu

Fostul primar general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a transmis și că este optimistă în ceea ce privește acest oraș, afirmând că este un loc foarte frumos, dar, care, a fost lăsat deoparte în ultima vreme.

Gabriela Firea a vorbit și despre importanța alegerilor europarlamentare: „Avem acum și alegeri locale și europarlamentare.

Este important să ne implicăm, să avem simțul civic, să trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru România, pentru atragerea de fonduri europene”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si