Unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, Cetin Ametcea, a fost actionat in instanta de Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, intr-o speta de „actiune in raspundere delictuala”. Bloggerul sustine ca habar nu are care sunt motivele pentru care Gabriela Firea l-a dat in judecata, insa presupune ca este vorba despre un articol scris pe blogul sau care a deranjat-o pe aceasta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Da, doamnelor, da, domnilor, a venit si acel moment in care avocata mea va lupta in instanta cu avocatii ei sa imi demonstreze imaculabilitatea si nevinovatia in fata legii. Multumesc, tineti aproape, o sa mai revin, sper, daca nu cumva gresesc ceva intr-o zi fata de politia locala si na, stii cum e...”, a scris Cetin referitor la acest caz.

Prietenii vor sa faca cheta pentru Cetin

In lipsa unei motivatii clare legate de cauza acestui proces, membrii comunitatii de pe blogul lui Cetin au inceput „sa-si dea cu presupusul”, sfarsind prin a concluziona ca ei sunt de vina pentru ca o injura destul de explicit pe Firea. Acestia s-au aratat dispusi sa faca o cheta pentru a-l sprijini pe blogger in demersul sau de a se lupta in justitie cu Primarul General.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si