De asemenea, fostul primar al Capitalei va dezvălui cum a fost atrasă de lumea jurnalismului și politicii.

În timpul interviului, Gabriela Firea va împărtăși o amintire deosebită despre primii ani de dupa Revoluție. Ea a povestit obișnuia să aștepte la coada pentru a cumpăra ziare tipărite pe hârtie de la Letea Bacău, distribuite în cartierul său. Această experiență i-a trezit interesul pentru dezbaterile politice, care au devenit apoi o parte importantă a vieții sale.

Gabriela Firea, despre începuturile în jurnalism

“Dupa Revolutie am fost impresionata de interesul crescut fata de presa; oamenii, vecinii nostri nu ma erau la coada la lapte, ci la coada la ziare. Si stateam si eu la coada la ziare. Sa cumpar ziarele care veneau de la Bucuresti, tiparite pe hartie de la Letea Bacau, de la noi, din cartier. Va dati seama ce extraordinar era. Si urmaream toate sedintele CPUN-ului (n.r. Consiliul Provizoriu de Uniune Nationala) pana noaptea tarziu. Eram in clasa a XII-a, atunci am prins eu Revolutia, si eram cu ochii carpiti de somn a doua zi pentru ca eu urmaream toate sedintele CPUN-ului. Glumind putin, cred ca inca de atunci au inceput sa imi placa mie dezbaterile politice”,  povesteste Gabriela Firea in emisiunea “In Oglinda”.

Citește și: Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la “40 de întrebări”: “Sunteți destul de speriat ca să începem?”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ea a menționat că, la timpul începuturilor sale în jurnalism, a trecut prin momente dificile financiar si ca nu te putine ori  se împrumuta până la salariu pentru a face față cheltuielilor.

Intai am stat in gazda, la doua doamne mai in varsta. Amandoua sunt dintr-un bloc din Ferentari, de la statia Sebastian, din sectorul 5 al Capitalei. Prima a fost o matusa putin mai idnepartata, foarte draguta si care m-a tinut cat a putut la ea (…) Apoi m-am mutat la Obor…Toti facem sacrificii. Ramaneam fara banuti pana la salariu. Ma imprumtam ”, povesteste  Gabriela Firea la “In oglinda”.

Emisiunea "In oglinda" promite să aducă o perspectivă intimă asupra vieții și carierei lui Gabriela Firea, dezvăluind latura sa mai puțin cunoscută a cunoscutei politiciene. Nu ratați interviul cu Gabriela Firea, sâmbătă, de la  ora 22:00, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si