”Am votat cu gândul la toţi copiii, tinerii şi adulţii din Bucureşti, la bunicii noştri”, a declarat Firea imediat după vot. Ea a votat la ora 07:00, în această dimineață.

Ea a mai spus că a votat cu gândul la investiţii în infrastructură şi pentru combaterea poluării, concluzia sa fiind însă că ” oamenii trebuie să fie pe primul loc”.

Întrebată ce va face luni, în prima zi după alegeri, Gabriela Firea a declarat că va merge la muncă.

Premierul Ludovic Orban a mers și el la vot, de la primele ore ale dimineții

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, că a votat pentru pentru oamenii care îi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale. Premierul a fost nevoit să aştepte aproximativ 30 de minute la rând pentru a vota, dar a precizat că era pregătit să altepte şi mai mult.

gabriela firea la vot
Cu cine a votat Ludovic Orban la alegerile locale.[Sursa foto: google]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie. Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale”, a declarat Orban.

Citeste si: Guvernul prelungeşte până la sfârşitul anului măsurile de prevenire a COVID-19

Citeste si: Orban: „Există o sensibilă creştere a cazurilor după măsurile de relaxare adoptate la 1 septembrie”

Citeste si: Locale 2020: la ce oră se deschid secțiile de votare din România

Întrebat în legătură cu faptul că a stat la rând, Orban a precizat că sunt nişte reguli de protecţie a sănătăţii care sunt necesare pentru a limita riscul de transmitere a virusului în cadrul procesului electoral.
”Eram pregătit să stau şi mai mult la coadă. Se poate vota pe parcursul întregii zile”, a subliniat premierul.
El a anunţat că a luat legătura cu preşedintele AEP să fluidizeze votul pentru ca durata de aşteptare să fie cât mai mică.

Citeste si: Un primar din România și-a filmat fiica, în timp ce o umilește: „Sunt cea mai obraznică”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si