Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea: "Mă apuc de mitinguri și proteste pe persoană fizică"

Primarul Capitalei amenință că merge în Piața Victoriei pentru a protesta.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Firea este nemulțumită de cum decurc lucrările pentru finalizarea Magistralei 5 de metrou și lucrările la Centura Capitalei.

"Ne vom intensifica presiunea legitimă asupra Guvernului pentru a finaliza centura ocolitoare a Capitalei. Fără finalizarea centurii, nu putem afirma că avem un oraș în care am luptat într-adevăr cu poluarea”, a mai spus Firea.

Citeste si: Adjunctul ministrului Sănătăţii din Iran, testat pozitiv cu Covid-19

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Constanţa: O maşină cu un bărbat şi un copil de 9 ani a căzut în lacul Tăbăcărie

Citeste si: Coronavirus. Decizie de ultimă oră! Toate meciurile au fost amânate

"Credeți-mă mă apuc de mitinguri și proteste pe persoană fizică, că văd că astea țin. Mă duc să protestez în fața Guvernului pentru centura Capitalei, pentru Magistrala M5, pentru Magistrala M6, pentru a ni se respecta drepturile pe care noi bucureștenii le avem.

Eu nu pot să sar peste niște proceduri legale că mă caută alte instituții. Eu nu pot să cer să-mi vină 100 de tramvaie în fața Primăriei Capitalei și vedem pe urmă cum le plătim.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI