Nu este vorba de nicio demisie în PSD, deși s-a discutat de faptul că Firea nu i-a adus voturi pe București candidatului social democrat la alegerile prezidențiale.

Citeste si: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: „Decât dacă ești arogant poți să spui: Am câștigat!”

Gabriela Firea a afirmat că nu se pune problema de așa ceva și că a fost un succes clasarea pe locul doi: „Care eşec? Suntem în turul doi, cred că e un succes.

La Bucureşti, am avut 10.000 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare. Partidele care ne fac opoziţie incorectă de trei ani în Consiliul General au scăzut în preferinţele electoratului din Bucureşti.

Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea: „Da,îți stă bine!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Noi nu am făcut campanie negativă împotriva lor, împotriva USR şi a PNL, ci doar le-am aşezat activitatea într-o oglindă şi am spus bucureştenilor cum au votat împotriva tututor proiectelor bune, necesare, pentru Capitală. Oricum sunt interimar, pot fi promovată sau schimbată oricând, dar nu este cazul să ne putem mandatele pe masă.

Citeste si: Viorica Dăncilă, îi dă replica lui Klaus Iohannis după refuzul acestuia de a participa la o dezbatere a candidaților din turul 2

Împreună am realizat ceea ce se spunea cu vreo două săptămâni înainte de alegeri, că este imposibil şi anume doamna Dăncilă în turul doi. Deci trebuie să ne bucurăm de acest succes, nu trebuie să ne punem mandatele pe masă, să îşi pună cei de pe locul trei mandatele pe masă”, a afirmat Firea. Edilul participă în şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al PSD.

Primarul General al Capitalei a abordat și subiectul despre excluderea lui Cozmin Gușă din partid, arată fanatik.ro.

Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea: „Da,îți stă bine!”

Citeste si: Klaus Iohannis explică de ce refuză o dezbatere publică cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă

„Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid. Ştiu că sunt unii colegi de-ai noştri care nu au văzut cu ochi buni alăturarea domnilei sale la echipa noastră. Eu sunt un om mai rezervat şi am învăţat că nu trebuie să mă arunc cudeclaraţii, fără săcitesc, fără să mă informez”, a răspuns Firea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si