Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea nu exclude o candidatură la Cotroceni: Voi clarifica intenţiile mele

Gabriela Firea nu a negat că ar putea intra în cursa prezidențială, dar s-a rezumat la a spune că va clarifica acest aspect săptămâna viitoare.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Eu nu am fost certată cu pesediștii sau cu PSD-ul. 100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul.

Citeste si: Firea: Îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidenţiale, pe care îl voi susţine din tot sufletul

Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse", a spus Gabriela Firea, pentru Antena 3.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Întrebată dacă are de gând să candideze la alegerile prezidențiale, Gabriela Firea a spus:

"Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ", a subliniat Firea.

Citeste si: Firea: Am trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea unei afecţiuni a colonului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI