Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea o tine din sedinta in sedinta: "M-am intalnit cu reprezentantii patronilor si managerilor care activeaza in Centrul Vechi, pentru a le asculta problemele!"

Primarul Bucurestiului incearca sa se ocupe si de cadrul legislativ in care functioneaza Centrul Vechi al Capitalei.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Primarul Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea, s-a intalnit cu reprezentantii patronilor care au firme in Centrul Vechi, incercand sa vada cu ce probleme se confrunta acestia si de ce o autorizatie din partea primariei dureaza uneori si cateva luni pana cand se acorda. "M-am intalnit cu reprezentantii patronilor si managerilor care activeaza in Centrul Vechi, pentru a le asculta problemele, piedicile birocratice pe care le intampina si pentru a stabili un mod concret de a colabora pentru a promova, impreuna, Capitala Romaniei.

Centrul istoric este un brand al Bucurestiului, una dintre cele mai importante zone turistice din Romania. Vreau sa gasim cea mai buna varianta pentru ca toate terasele din Centrul vechi, dar si din restul Capitalei, s a functioneze legal, lucru care nu s-a putut intampla pana acum din cauza hatisului functionaresc pe care trebuie sa il urmeze antreprenorii pentru a obtine autorizatia de functionare.

La intalnire au participat reprezentantii HORA( Organizatia Patronala a hotelurilor si restaurantelor din Romania). Antreprenorii din Centrul Vechi sunt nemultumiti de faptul ca multi din agenţii economici din Centrul Vechi funcţionează fără autorizaţie, dintr-un motiv foarte simplu: pentru a obtine o autorizatie de functionare, trebuie sa se adreseze atat PMB cat si Primariilor de sector. Pentru eliberarea unui singur aviz sunt cerute mai multe acte, iar formalitatile sunt extrem de greoaie", a scris pe Facebook Gabriela Vranceanu Firea.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI