Gabriela Firea are probleme de sănătate de mai multe luni. Recent, primarul general al Capitalei a anunțat că urmează să facă o ultimă intervenție chirugicală. Nu a spus însă că pentru această operație a decis să plece în străinătate. 

Joi dimineață însă, Gabriela Firea a transmis un mesaj în care spunea ca va fi bine și că se va întoarce curând în țară, unde au rămas copiii ei.

Gabriela Firea se află la Londra cu soțul ei, Florentin Pandele, iar cei doi s-au fotografiat chiar în fața spitalului, unde cel mai probabil primărița Capitalei va fi operată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Florentin Pandele, despre Gabriela Firea "De mai bine de 8 luni, este într-o stare de sănătate critică"

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Gabriela Firea în ziua arestării lui Dragnea!  Ce a făcut primarul Capitalei pentru peste 100 de cupluri de persoane trecute de prima tinerețe

Gabriela Firea a fost operată de două ori doar în ultimelel luni din pricina unor probleme de la colon.

Primarului general i-a fost scoasă o sârmă de aproximativ 3 centimentri. ”Sanatatea mea, in ultimele sase luni, a atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala”, mărturisea Gabriela Firea recent. 

De altfel, până acum, Gabriela Firea a fost operată în țară și de fiecare dată a spus că are încredere în medicii români. 

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit și soțul acesteia, Florentin Pandele.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si