Ea a precizat că intervenţia a avut loc într-un spital din Bucureşti, afirmând că medicii sunt ”la fel de buni ca în orice centru medical european”, scrie Mediafax. 

Gabriela Firea, pe masa medicilor. A fost operată

”Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice.

Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni că orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Gabriela Firea, pe masa medicilor. A fost operată

Ea a postat şi o fotografie cu medicul Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino. ”Dumnezeu să-i aibă în pază pe toţi cei care salvează vieţi”, a mai scris primarul general al Capitalei. Potrivit unor surse oficiale, Firea a suferit o afecţiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operaţie laparoscopică şi tratament.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si