„Este de neconceput ca în Capitala ţării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte! O viaţă pierdută într-un mod îngrozitor, din cauza haitelor de câini vagabonzi lăsate să terorizeze Capitala! Îmi pare extrem de rău, nu am cuvinte să-mi exprim regretul şi compasiunea faţă de familia îndoliată. Condoleanţe sincere şi putere în acest moment extrem de greu”, a transmis ea.

O femeie a murit după ce a fost mușcată de câini

Sâmbătă, o femeie a fost găsită fără viaţă în zona lacului Morii, muşcată de o haită de câini.

Citește și: Cine este femeia omorâtă de câini lângă Lacul Morii din Capitală? Avea 44 de ani

Fostul edil al Capitalei a declarat că este de neconceput ca în Capitala ţării să mai vorbim încă de astfel de întâmplări înfiorătoare, care te lasă fără cuvinte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am sunat apoi la numărul de urgenţă al celor de la ASPA. A răspuns cineva, mi-a spus că înţelege prin ce trec, că îi pare rău, dar că nu mă poate ajuta.

- Nu există nicio echipă pe care să o trimitem pe teren! Vom încerca mâine dimineaţă!”,  scria Dorina Florea în decembrie 2022”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă pe Facebook.

Nicușor Dan, vinovat de tragedie?

Dar de ce se întâmplă astfel de tragedii în anul 2023, într-o Capitală europeană, după 10 ani în care nu am avut incidente de o asemenea gravitate? Răspunsul este unul simplu: actuala administraţie a Capitalei nu se preocupă şi în unele zone ale oraşului au reapărut haite de câini fără stăpân care terorizează bucureştenii.

Pe surse, circulă informaţia că printr-o decizie a actualei conduceri a Primăriei Capitalei hingherii care răspund la sesizări şi ridică animalele de pe străzi nu le mai duc în adăposturi, ci le dau drumul din nou pe străzi. Sper să fie doar o informaţie falsă, dar ar trebuit făcute verificări.

Citește și: VIDEO Accident grav în Constanța, noaptea trecută. Un șofer a sărit peste giratoriu și este în stare gravă la spital

Este de notorietate, însă, faptul că primarul general şi actualul city-manager se ocupă personal de ASPA – Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor. Iubesc animalele şi am un câine acasă. Billy este un membru al familiei noastre şi e departe de mine orice gând sau intenţie nepotrivită la adresa animalelor. Sunt total împotriva mijloacelor violente în cazul câinilor fără stăpân, dar există soluţii dovedite prin care problema poate fi rezolvată ”, a mai precizat Firea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O femeie care alerga în zona Lacului Morii, din Sectorul 6, a fost muşcată de câini, a transmis Poliţia Capitalei. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si