„Vom realiza o analiză în cadrul forului statutar cel mai înalt, adică în cadrul Comitetului Executiv, îmi voi spune şi eu punctul de vedere, ca şi ceilalţi colegi. Cu siguranţă, se vor trage nişte concluzii şi se vor lua nişte măsuri. Aşa este şi statutar, şi democratic”, a declarat Firea, răspunzând unei întrebări, după inaugurarea unui bust al laureatului Premiului Nobel pentru Pace Elie Wiesel, relatează Agerpres.

Întrebată dacă este mulţumită de rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, edilul a afirmat: „Poporul are întotdeauna dreptate!”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Primarul Bucureştiului a mai declarat că românii au devenit mai toleranţi.

„Cred că da şi ar trebui să fim mai toleranţi, mai înţelepţi şi să avem viziune şi să considerăm că lumea se civilizează şi nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate”, a mai spus Gabriela Firea.

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si