Close sidebar
Close sidebar

Gabriela Firea vrea sa schimbe denumirea Pietei Victoriei in Piata Regele Mihai I!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea ca Piata Victoriei sa fie redenumita dupa Regele Mihai I, urmand sa propuna Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) un proiect de hotarare in acest sens.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

 
"A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi in continuare far calauzitor si reper moral pentru generatiile ce vor urma. Dat fiind faptul ca viata Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, si ca toata viata a militat fara ostenire pentru unitatea romanilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa-i poarte numele", a scris primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
 
Regele Mihai a incetat din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, la varsta de 96 de ani.
 
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI