Femeia și fiica sa erau stabilite în Italia, de mai mult timp. Ele au fost ucise  de soțul italian al femeii. Gabriela Trandafir și fiica ei, Renata Alexandra, au fost împușcate mortal, de individ. Criminalul este un om de afaceri destul de cunoscut în Italia.

Citește si: Elev de 12 ani, înjunghiat într-o școală din Argeș

Crima teribilă a șocat o comunitate din Italia.

Victimele sunt o româncă și fiica ei, de 22 de ani. În imaginile de pe rețelele de socializare ele par foarte fericite și nimic nu prevestea ce a urmat.

Criminalul italian le-a ucis pe loc

Gabriela și Renata au fost descoperite, ieri, fără suflare în locuința lor, o vilă din Castelfranco, provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia. Cele două românce ar fi fost ucise de împușcături.

Citește si: Cântăreț de rap, ucis cu 24 de gloanțe

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii au și un principal suspect. Este vorba despre partenerul de viață al femeii, de origine italiană, omul de afaceri. Salvatore Montefusco, în vârstă de 69 de ani, a fost oprit și ținut în cazarmă, potrivit Antena3.ro.

gabriela și renata ucise de soțul italian

Cele două românce au fost ucise de un italian.

[Sursa foto: Facebook]

Casa în care locuiau cele două femei face parte dintr-un complex de case în care locuiesc patru familii. Românca de 47 de ani și soțul ei italian au împreună un singur copil, adolescent.

Citește si: Cum s-a petrecut crima care a îngrozit Cluj Napoca. Presupusul criminal a fost prins

Renata a murit și ea alături de mama ei. Fata avea 22 de ani. Ea era fiica Gabrielei Trandafir dintr-o relație anterioară. Vecinii au povestit că au avut loc mai multe scandaluri la ei acasă în ultima perioadă.

Citește si: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 3 al Spitalului Județean Târgu Jiu. Bătrânul urma să fie externat

Se pare că cei doi soți s-ar fi despărțit și separat și chiar ieri, 13 iunie 2022, ar fi trebuit să aibă loc ședința de judecată pentru divorț. De fiecare dată când s-au certat, oamenii legii au ajuns de urgență la locuința lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si