Condamnata la 16 ani de inchisoare pentru ca si-a omorat propriul copil, tanara de 21 de ani din Botosani a facut apel la Curtea de Apel Suceava. Judecatorii au decis sa ii injumatateasca pedeapsa tinerei din Botosani.

"Admite apelul declarat de inculpata Boghian Gabriela impotriva sentintei penale nr. 1/09.01.2018 a Tribunalului Botosani. Desfiinteaza in parte sentinta apelata si in rejudecare: Reduce pedeapsa aplicata inculpatei Boghian Gabriela pentru savarsirea infractiunii de omor, prev.

de art. 188 rap. la art. 199 alin.(1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin.(10) Cod procedura penala, de la 16 (saisprezece) ani inchisoare la 8(opt) ani inchisoare", se arata in decizia definitiva a judecatorilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gabriela a fost trimisa in judecata pentru omor dupa ce, in luna septembrie a anului trecut, si-a aruncat baietelul de doar patru zile intr-un canal colector din apropierea bazei de sport 'Victoria' din Botosani, iar copilul a murit, potrivit observator.tv.

"Regret ce s-a intamplat, imi pare rau ca am dezamagit pe toata lumea, as vrea sa dau timpul inapoi, dar nu am puterea asta", a declarat tanara.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si