Close sidebar
Close sidebar

Gabriela, tanara care si-a aruncat bebelusul in canal, va iesi mai repede din inchisoare: “As vrea sa dau timpul inapoi, dar nu am puterea asta…”

Gabriela Boghian, tanara din Botosni care si-a aruncat bebelusul in canal, va iesi mai repede din inchisoare. Tanara a recurs la acest gest condamnabil deoarece nu era pregatita sa devina mama.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Condamnata la 16 ani de inchisoare pentru ca si-a omorat propriul copil, tanara de 21 de ani din Botosani a facut apel la Curtea de Apel Suceava. Judecatorii au decis sa ii injumatateasca pedeapsa tinerei din Botosani.

"Admite apelul declarat de inculpata Boghian Gabriela impotriva sentintei penale nr. 1/09.01.2018 a Tribunalului Botosani. Desfiinteaza in parte sentinta apelata si in rejudecare: Reduce pedeapsa aplicata inculpatei Boghian Gabriela pentru savarsirea infractiunii de omor, prev. de art. 188 rap. la art. 199 alin.(1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin.(10) Cod procedura penala, de la 16 (saisprezece) ani inchisoare la 8(opt) ani inchisoare", se arata in decizia definitiva a judecatorilor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gabriela a fost trimisa in judecata pentru omor dupa ce, in luna septembrie a anului trecut, si-a aruncat baietelul de doar patru zile intr-un canal colector din apropierea bazei de sport 'Victoria' din Botosani, iar copilul a murit, potrivit observator.tv.

"Regret ce s-a intamplat, imi pare rau ca am dezamagit pe toata lumea, as vrea sa dau timpul inapoi, dar nu am puterea asta", a declarat tanara.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI