Close sidebar
Close sidebar

Gabriela, tanara impuscata de concubin in Arad, era mama unui baietel. "Ingerasul meu frumos, te iubeste mami enorm!" Criminalul, care s-a sinucis apoi, a condamnat un copilas sa creasca fara mama

Tanarul care si-ar fi impuscat mortal iubita si apoi s-ar fi sinucis este caracterizat de localnicii din comuna aradeana Tarnova, unde locuia, drept ”scandalagiu” si ”rebel”, iar crima ar fi comis-o din gelozie, pentru ca prietena sa ar fi vrut sa plece sa lucreze in Germania cu un alt barbat. Arma folosita este una de vanatoare, confectionata artizanal, si i-ar fi apartinut presupusului criminal.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multi localnici din satul Tarnova, unde doi tineri au fost gasiti impuscati intr-un bar miercuri dimineata, au declarat pentru News.ro ca presupusul criminal, care s-ar fi sinucis, era un ”scandalagiu”.

Rafael Emanuel Neamtiu, care avea 23 de ani, locuia in Tarnova cu tatal sau si mama vitrega, dupa ce parintii au divortat.

”Era un baiat scandalagiu, unde era scandalul era si el. Totusi, nu credeam ca ar fi capabil de crima”, a spus o localnica.

O cunostinta a presupusului criminal a declarat pentru News.ro ca acesta era gelos in ultima vreme, banuind ca iubita sa il insala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Era suparat ca a aflat ca iubita lui pleaca la munca in Germania. Banuia ca pleaca cu un alt barbat”, a spus sursa citata.

Localul in care lucra tanara era unul non-stop, iar iubitul acesteia a fost prezent in bar si marti seara, cand cei doi s-ar fi certat. El s-ar fi intors spre dimineata, cand in local nu mai erau clienti, decat barmanita, adica iubita sa.

Miercuri dimineata, un localnic care obisnuia sa isi bea cafeaua in acel loc a observat ca usile barului erau incuiate din interior si s-a uitat pe fereastra, moment in care a vazut cadavrul tinerei. Martorul a sunat la 112, iar primul care a ajuns la fata locului a fost un politist din localitate, care a intrat pe fereastra barului, gasind si cadavrul presupusului agresor.

Cadavrul tinerei are trei impuscaturi, in gat si torace, iar cel al baiatului are o impuscatura in gat.

Anchetatorii au gasit acasa la bunica presupusului criminal mai multe cartuse potrivite pentru arma folosita.

Gabriela era mama unui baietel pe care il avea dintr-o relatie anterioara si pe care il iubea ca pe ochii din cap. "Ingerasul meu frumos, te iubeste mami enorm, esti totul in viata mea!", scria pe Facebook tanara impuscata. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI