Ancheta în cazul morții omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, pare că nu mai bate pasul pe loc, ci face pași în spate. Aseară, chestorul Tiberiu Iulian Ivancea, șeful IPJ Sibiu, și procurorul care s-a ocupat de acest caz, anunțau, triumfător, că suspecții care au orchestrat întreaga operațiune au fost toți identificați.

Citește și: Ancheta continuă în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Polițiștii caută o femeie care ar fi complicele celor trei indivizi care l-au ucis pe afacerist

Tiberiu Iulian Ivancea, șef IPJ Sibiu: „După mii de ore de muncă depusă de o echipă complexă formată din peste 30 de polițiști de investigații criminale. Activitățile specifice desfășurate au condus la rezultatul de astăzi, mai precis la identificarea cele persoanelor suspectate de săvârșirea faptei.”

Valentin Florescu, procuror: „În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți.”

8 minute mai târziu, procurorul de caz, Valentin Florescu, ne dezvăluia că, de fapt, mai există un suspect în acest caz, dar care nu a fost încă identificat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Valentin Florescu, procuror: „Astăzi s-a confirmat faptul că au acționat la pont într-adevăr, dar nicidecum pentru a săvârși o crimă. Cine a dat pontul? Încă nu avem toate detaliile cu privire la cine a dat pontul.”

La ora 19:00, venea informația pe surse potrivit căreia, unul dintre cei 3 indivizi care au intrat în casa afaceristului și l-au ucis a fost prins. Era vorba despre un bărbat din comuna Valea Stanciului, din județul Dolj.

La ora 01:00, cel indicat de polițiști ca fiind unul dintre criminali ajungea la audieri

În jurul orei 1 noaptea, cel indicat de polițiști ca fiind unul dintre criminalii lui Adrian Kreiner ajungea la audieri. Timp de 8 ore, el a fost audiat de polițiști, în frunte cu pocurorul de caz. La ora 9.30, apare o nouă informație pe surse, potrivit căreia, cei 5 suspecți nu ar fi fost cu toții identificați, așa cum anunțau șefii de la IPJ Sibiu aseară și că unul dintre ei ar fi rămas o necunoscută, chiar și pentru anchetatori. 20 de minute mai târziu, informația se confirma, când un comunicat oficial anunța că suspectul din Dolj nu poate fi reținut, întrucât nu există probe care să-l lege de crimă și îi este schimbată calitate în martor.

„Credeți că ar putea comite vreo astfel de faptă? Eu sunt sincer, nu cred, că nu-l văd!”

„Un băiat cuminte! Și muncitor! Un băiat extraordinar, un băiat cuminte!”

O nouă rundă de audieri în cazul presupusului criminal au început la 10:00

Însă polițiștii nu au crezut până-n al 12-lea ceas că bărbatul pe care l-au săltat ca fiind un posibil criminal a putea fi cuminte! La ora 10:00 a început o nouă rundă de audieri, prin care anchetatorii au încercat să-și spele greșeala și să demonstreze că individul ar avea, totuși, vreo legătură cu planificarea jafului, cel puțin.

Au eșuat și de această dată, iar după încă alte 5 ore de audieri, s-au văzut nevoiți să-l transporte pe bărbat, cu mașina de poliție, acasă la el, în județul Dolj.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cel confundat cu unul dintre cei care i-au orchestrat moartea lui Adrian Kreiner ar fi fost identificat cu ajutorul suspectului săltat din județul Timiș, în urmă cu 2 zile. El este cel care l-ar fi găzduit pe unul dintre autorii crimei la el acasă, după comiterea faptei și l-ar fi ajutat să fugă din țară. Totuși, polițiștii din cadrul IPJ Sibiu susțin că informatorul nu le-ar fi oferit o pistă falsă. Astfel, se conturează ipoteza potrivit căreia supectul neidentificat încă ar putea avea același nume cu bărbatul săltat din Dolj, seara trecută. În cursul ziei de astăzi, informatorul a fost dus și el la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Acum, anchetatorii nu doar că vor fi nevoiți să răspundă la cele 2 întrebări apărute peste noapte: cine a dat pontul și cine este al 5-lea suspect, ci vor trebui să verifice și dacă cei 4 identificați până acum, cu ajutorul informatorului, sunt cei care au orchestrat, cu adevărat, jaful și torturarea până la moarte a afaceristului din Sibiu. Unele voci din rândul anchetatorilor susțin că nu este exclus ca această caracatiță infracțională să fie mai extinsă decât ce au declarat mai marii din poliția și procuratura din Sibiu, seara trecută.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si