Fiul liderului de la Caracas a confundat, insa, locul unde se afla resedinta presedintelui SUA.

“Daca evenimentul improbabil de incalcare a patriei noastre se intampla, pusti vor ajunge la New York", a spus el. “Domnul Trump, vom ajunge si cuceri Casa Alba", a adaugat Maduro Guerra.

Casa Alba a condamnat regimul presedintelui Maduro pentru incalcarea drepturilor omului si au impus sanctiuni unor oficiali de la Caracas. Peste 120 de oameni au murit in manifestatii antiguvernamentale incepand din luna aprilie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Saptamana trecuta, Trump a declarat ca nu exclude posibilitatea unei interventii militare in Venezuela.

“Venezuela nu este foarte departe, iar oamenii sufera si mor. Avem multe optiuni pentru Venezuela, inclusiv o posibila optiune militara, daca va fi necesara", a spus el.

Purtatorul de cuvant al Pentagonului, Eric Pahon, a dat asigurari ca Departamentului Apararii nu a primit ordie pentru operatiuni vizand Venezuela, dar este pregatit la nevoie.

Citeste si: Un american beat si-a luat bataie in Germania dupa ce a facut salutul nazist! Un trecator pur si simplu l-a pocnit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si