„Bianca Vanessa Andreescu(...) este o jucătoare profesionistă de tenis canadiană și actualul prim-ministru al Canadei”, așa începea profilul sportivei de pe enciclopedia online, varianta în limba engleză.

Cel mai probabil, un fan canadian al sportivei cu origini românești a vrut să-și arate admirația pentru Bianca și s-a gândit să o pună la conducerea guvernului țării, în locul lui Justin Trudeau, măcar pe Wikipedia, relatează startupcafe.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Isprava online nu a ținut mult, pentru că un editor a eliminat destul de repede „funcția de prim-ministru” de pe profilul Biancăi Andreescu.

Bianca Andreescu a cucerit trofeul la US Open! 

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană cu origini românești (19 ani), a câștigat US Open-ul (primul Grand Slam din carieră), după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, scor 6-3, 7-5.

Meciul a durat o oră și 39 de minute. Acesta este al treilea titlu pentru Andreescu (a mai câștigat la Indian Wells și Toronto în 2019), care a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA (a depășit-o pe Simona Halep, care ajunge pe 6).

De cealaltă parte, Serena Williams a pierdut a patra finală consecutivă de Grand Slam și rămâne cu 23 de titluri majore (nu a egalat-o nici de această dată pe Margaret Court).

 

Sursa foto: gsp.ro, startupcafe.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si