Close sidebar
Close sidebar

Gafă Wikipedia! Cum a numit-o pe Bianca Andreescu după ce aceasta a câștigat US Open

Profilul de pe Wikipedia în limba engleză al tenismenei canadiene Bianca Andreescu a fost modificat duminică dimineața, imediat după miezul nopții (ora României) astfel încât noua campionă de la US Open a „ajuns” și prim-ministru al Canadei.

A.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

„Bianca Vanessa Andreescu(...) este o jucătoare profesionistă de tenis canadiană și actualul prim-ministru al Canadei”, așa începea profilul sportivei de pe enciclopedia online, varianta în limba engleză.

Cel mai probabil, un fan canadian al sportivei cu origini românești a vrut să-și arate admirația pentru Bianca și s-a gândit să o pună la conducerea guvernului țării, în locul lui Justin Trudeau, măcar pe Wikipedia, relatează startupcafe.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Isprava online nu a ținut mult, pentru că un editor a eliminat destul de repede „funcția de prim-ministru” de pe profilul Biancăi Andreescu.

Bianca Andreescu a cucerit trofeul la US Open! 

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană cu origini românești (19 ani), a câștigat US Open-ul (primul Grand Slam din carieră), după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, scor 6-3, 7-5.

Meciul a durat o oră și 39 de minute. Acesta este al treilea titlu pentru Andreescu (a mai câștigat la Indian Wells și Toronto în 2019), care a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA (a depășit-o pe Simona Halep, care ajunge pe 6). De cealaltă parte, Serena Williams a pierdut a patra finală consecutivă de Grand Slam și rămâne cu 23 de titluri majore (nu a egalat-o nici de această dată pe Margaret Court).

 

Sursa foto: gsp.ro, startupcafe.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI