Adevar graieste acest domn prezent la festivitatile inceputului de an scolar de la Colegiul Ecaterina Teodoroiu din Tragu Jiu. Probabil ca un model a vrut sa fie si aceasta doamna profesoara care a uimit pe toata lumea cu tinuta ei. Si-a facut aparitia la scoala, intr-o rochita alba, deasupra genunchiului. A vrut probabil sa fie la inaltimea  momentul festiv.

Ca doar pe scena, langa ea a stat chiar Victor Ponta.

Insa captuseala scurta a cam pus-o in dificultate. Mai ales in timpul slujbei oficiate de preoti in curtea scolii. Atenta sa nu i se ridice rochita mai mult decat trebuie profesoara a stat tot timpul cu mainile impreunate. Doar ca...

"Sa deschida mintea si cugetul si sa ne lumineze spre primirea invataturilor celor bune! Domnului sa ne rugam! Doamne miluieste!"

Doamna profesoara a mai lasa inca un detaliu la vedere: tatuajele cu hena. Imediat dupa ceremonie jurnalistii au indraznit sa o abordeze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

"Lumea a spus ca aveti o tinuta indecenta, ca vi s-a vazut chiar si lenjeria intima. Poftim?! E normal sa veniti asa in fata elevilor?Deci, eu va dau in judecata, lasati-ma in pace! Daca ar fi venit elevii cu tatuaje pe mana cum ati fi reactionat?"

Domnii prezenti la festivitati, in frunte cu fostul premier Victor Ponta, au incercat sa fie cat se poate de diplomati.

"Nu remarc doamnele cu tinute decente sau indecente, stiu langa mine au fost cadre didactice de la ecaterina", spune Victor Ponta.

"Nu pot ca sa comentez nu apreciem tinuta colegilor...suntem la scoala. Nu am sesizat exact cum era imbracata...oricum este o zi festiva", spune directorul scolii.

Si totusi...tinuta profesoarei va fi analizata de inspectoratul scolar.

In alt colt de Romanie, un deputat PSD, posteaza un mesaj cat se poate de sincer pe pagina de socializare.

"Nici mie nu mi-a fost draga scoala,ca la majoritatea dintre voi. Da nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Pana la urmatoarea vacanta, pune-ti mana pe carte, fiti cuminti si nu fumati in buda! Succes"

Destainuirea deputatul Calin Matei a devenit virala pe internet. In numai cateva ore toti am aflat ca nu i-a placut scoala si...se pare ca nici limba romana nu  prea i-a facut cu ochiul. Textul sau cu siguranta nu ar primi o nota prea buna de la un profesor.

"Care-i problema? Ce am gresit acolo? Sunt mai multe greseli gramaticale...Extraordinar, da! Bine!"

Deputatul spune ca greselile s-au strecurat in text din cauza faptului ca a scris pe graba. O scuza pe care am mai auzit-o si la alti politicieni de marca.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si