Ionuț, Radu și Marinel au continuat seria acuzațiilor la adresa lui Robert, spunând despre acesta că se află în emisiune doar pentru bani și faimă.

Robert a câștigat cecul în valoare de 5.000 de lei

Deși gala a fost una fără eliminare, situațiile tensionate nu au lipsit. Robert a fost favoritul publicului si cel care a plecat cu cecul în valoare de 5.000

de lei, spre dezamăgirea unor concurenți.

Citește și: Discuții aprinse în Casa Iubirii: „ Eu toată ediția am plâns, am fost supărată și nu accept din partea niciunui băiat să spună că suferința mea a fost mai puțină decât cea a Emmei”

Robert a fost a fost acuzat de Marinel că se află în emisiune doar pentru bani, situația lui financiară din Spania fiind una precară. Băieții au continuar ironiile la adresa lui Robert, care a încheiat gala cu un nou mesaj pentru susținătorii săi.

Fetele au continuat discuțiile pe seama tortului adus de Emma

Bianca și Patricia susțin că Emma nu va fi nominalizată de băieți și că tortul adus a avut rolul de a-i cumpăra pe băieți, lucru cu care aceștia nu au fost de acord.

Citește și: Erisa face dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Nu o să pot să mă mai întorc în Iran”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nona și Emma sunt de părere că Bianca doar a vrut să strice un moment frumos și vrea doar să creeze discuții.

Citește și: Emoții în ”Casa Iubirii” după primul ”Te iubesc”. Bianca și Alex au dat frâu liber sentimentelor

Erisa a fost luată și ea în vizor după ce băieții au preferat să o consoleze pe Emma, nu pe ea, lucru ce nu a fost pe placul Biancăi.

Citește și: Emoțiile au acaparat „Casa Iubirii”! Radu și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit o surpriză incredibilă din partea surorilor sale

Băieții au recunosc faptul că au empatizat cu Emma mai mult, fiind mai apropiată de ei, Erisa fiind nouă în casă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si