In ultimii ani toti mai multi tineri isi doresc sa-si faca propriile afaceri. Insa nu este de ajuns sa ai doar vointa, ci  “afacerile pe care le faci trebuie sa iti placa in primul rand si trebuie sa ai chef de munca ca daca nu ai chef de munca e greu de reusit”, e de parere OMER SUSLI – ANTREPRENOR. 

"Am luat un hobby, l-am impachetat si in ziua de astazi el exista ca o afacere", a declarat MIRELA RETEGAN.

JEAN VALVIS – ANTREPRENOR: “Daca nu iubesti f mult ceva nu o faci, daca nu calculezi putin riscurile e bine sa nu ia riscurile necalculate”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aflati la gala Forbes 500, investitorii de succes si expertii din Romania au mentionat  faptul ca  identificarea trendurilor, optimizarea preturilor, dar si o echipa de lucru perseverenta, sunt "ingredientele" principale ale unei afaceri de succes.

RALUCA MICHAILOV: “Antreprenorii romani sunt extraordinari de adaptabili si de inovatori pt ca trebuie sa faca fata la un context de piata care uneori este dificil”.

FLORENTINA OPRIS: “Cred ca daca ai o idee buna, un marketing bun, o promovare la fel de buna, sigur ai succes”.

Cat despre partea financiara.

JEAN VALVIS – ANTREPRENOR: “Intotdeauna reinvestesc valoarea adaugata pe care generez la un proiect  in care cred cu tarie  ca va place si in viitor va continua sa placa”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si