Close sidebar
Close sidebar

Gala reality-ului “Casa iubirii” a plasat Kanal D duminică pe prima poziție in topul audiențelor, la nivel național și la orașe

Gala eliminatorie de duminică a reality show-ul matrimonial “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a plasat, din nou Kanal D pe primul loc în preferințele telespectatorilor. Poveștile inedite din casa unde Cupidon este stăpân i-a ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane si în acest weekend.

Diana Bostan,

Andreea Mantea


DISTRIBUIE
acest articol

Duminică, prima parte a emisiunii prezentată de Andreea Mantea, în intervalul 16:00 – 18:00, a poziționat Kanal D lider de piață, atât în ceea ce privește targetul All Urban, cât și cel Național.  Ieri, în intervalul orar menționat, Kanal D a inregistrat 4.3 puncte de rating și 12,8% cota de piață, pe targetul Național, și 3.1 puncte de rating și 9,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență, cu emisiunea de reportaje „Asta-i România!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gala plină de tensiune de aseară, în care Natalia, una dintre concurente, a fost eliminată din “ Casa iubirii” , a fost urmărită de o medie de 755.000 de fani din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării.

Citește și: Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”

În minutul de aur, atins la 17:22, aproape un milion de telespectatori (912.000) din întreaga țară urmăreau cu sufletul la gură “Casa iubirii”. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI